HomeCLEARTEX HÍRLEVELEKCLEARTEX 25

Szakmai napok 2018 | Oktatások

 

Április 24-én felavattuk új bemutatótermünket, amit nem titkoltan azzal a szándékkal építettünk, hogy partnereink komfortos körülmények között készülhessenek fel belsőépítészeti projektjeikre. Az általunk kínált professzionális és általános burkolati megoldások egyaránt megkívánják a szakértelmet, ezért úgy döntöttünk, hogy a bemutatóteremben helyet biztosítunk díjmentes, oktatási célú szakmai rendezvényeknek.

 

A legtöbben most arra gondolnak, hogy ez egy újabb termék bemutató lesz a sok közül, hiszen mit lehet tanulni egy PVC-ről vagy egy tapétáról? Szerintünk rendkívül sokat! Eláruljuk, hogy mi sem úgy születtünk, hogy ismertük a fent említett burkoló anyagokat, és ezért mindig sikeres és problémamentes projektjeink voltak. Mi is hibáztunk már, de pont ezért szeretnénk, hogy partnereink tanuljanak tapasztalatainkból.

 

A rendezvény sorozat több állomásból fog állni, és kis létszámú csoportoknak ad lehetőséget az adott burkolati anyagok használatának megismeréséhez. Függően az oktatás fő témájától – a termékekhez köthető kivitelezési tapasztalataink átadásán felül gyártói részvételt / támogatást is biztosítunk, ami nagyobb betekintést ad a gyártás technológiába vagy a logisztikai folyamatokba.

 

Miért lenne fontos, hogy Ön is burkolati specialistává váljon? Számunkra azért fontos, mert szakképzett partnereink sikeresek, projektjeik gördülékenyen futnak és egy esetleges kivitelezési változás nem tudja megakasztani a folyamatot, mert szakértőként egyszerűen kezelni tudják a problémát.

 

Most arra kérjük, hogy gondolja át hogyan oldaná  meg az alábbi burkolat telepítési feladatot!

Egy tisztatéri helyiségbe speciális burkolatokat kérnek. A feladat bakterio- és fungisztatikus, vezetőképes burkolat installációja jól elkülönülő, térhatárolós fektetéssel, 3 rész elkülönítésére. Az egyiken csak közlekednek, a másikon ülve, görgős széken dolgoznak, míg a harmadikon berendezések előtt állva dolgoznak gyenge lúgokat használva, ami esetenként megfolyik, csöpög. A falon egy nagy képet szeretnének megjeleníteni, és a fal többi részére gondolatokat, feladatokat szeretnének üzenőfalként feljegyezni, de a felület szintén antibakteriális és lúgálló kell, hogy legyen. A helyiségbe sem por, sem mikroorganizmusok nem juthatnak be, elektrosztatikus sokk nem érheti az érzékeny berendezéseket.


CLEARTEX 25 Szakmai napok oktatási rendezvény sorozat
CLEARTEX 25 Szakmai napok oktatási rendezvény sorozat | Melegburkolatok, szennyfogók, faliburkolatok és minden, amit a felhasználásukról tudni kell

Készüljön fel a kihívásokra és legyen Ön is burkolat specialista!
A rendezvény sorozatra bármelyik oktatására egyedileg lehet regisztrálni. Az oktatásokat kb. 10-12 fős csoportokban tartjuk, amikre előzetes regisztrációval lehet jelentkezni. Az oktatásokon az adott termékkör tulajdonságaival, tipikus és speciális felhasználási módjaival ismertetjük meg az érdeklődőket. Az oktatásokon a megoldások kivitelezésével, karbantartásával is foglalkozunk, illetve bizonyos programokra gyártói (magyar nyelvű) támogatást is kérünk.

 

Az alábbi burkolati megoldások kerülnek oktatásra:

  • ArchiCAD tárgyobjektum – 2018.06.21. – Szatmári Árpád (belsőépítész-tervező) | Regisztráció
  • Ipari felhasználású burkolatok és megoldások – 2018.07.19. – Imre József (Rinivi) + Kollár Anita (Cleartex) | Regisztráció
  • Fali burkolatok és dekoráció – 2018.08.09. – Arató Péter (Cleartex) | Regisztráció
  • PVC burkolatok padlóra, falra – 2018.09.06. – Varsányi Brigitta (Cleartex) | Regisztráció
  • Linóleum burkolatok padlóra, falra, bútorra – 2018.09.20. – Gál József (Forbo) + Varsányi Brigitta (Cleartex) | Regisztráció
  • Padlószőnyeg megoldások – 2018.10.04. – Huber Ilona Katalin + Pokorni Flóra (Cleartex) | Regisztráció
  • Szennyfogó rendszerek – 2018.10.18. – Mohácsi Judit (Cleartex) | Regisztráció
  • Alutrend szennyfogó rendszerek – 2018.11.08. – Huber Ilona Katalin (Cleartex) | Regisztráció

 

A rendezvények helyszíne: Cleartex Kft. – Bemutatóterem | 2040 Budaörs, Gyár utca 2. – BITEP, Gábor Dénes Krt. 480.

 

Regisztráljon most!

A rendezvényeken díjmentesen ismerkedhet meg a modern és klasszikus általános és speciális, illetve ipari burkolati megoldásokkal. Az oktatások tematikájáról bővebben olvashat a regisztrációs felületen.

 

Jelentkezzen most, és hírlevélben értesítjük az aktuális időpontokról és témakörökről, illetve a foglaltságról. Túlfoglalás esetén az adott témakört egy másik időpontban megismételjük.

 

Szennyfogó rendszerek: 2018.10.18.

Szennyfogó rendszerek: 2018.10.18.

Szennyfogó rendszerek: 2018.10.18.

Alutrend szennyfogó rendszerek: 2018.11.08.

Alutrend szennyfogó rendszerek: 2018.11.08.

Alutrend szennyfogó rendszerek: 2018.11.08.

Ipari felhasználású burkolatok és megoldások: 2018.07.19.

Ipari felhasználású burkolatok és megoldások: 2018.07.19.

Ipari felhasználású burkolatok és megoldások: 2018.11.22.

Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
ArrowArrow
Szennyfogó rendszerek
Alutrend szennyfogók
Ipari megoldások
Slider

0 thoughts on “CLEARTEX 25 Szakmai napok 2018

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

*

Telefon:+36 23 887 400
E-mail:cleartex@cleartex.hu
Elérhetőségek
Kérjen tőlünk árajánlatot!

Válasszon árajánlatkérő űrlapjaink közül!

Töltse azt ki, majd kattintson a Kérem az árajánlatot! gombra. Kollégáink munkanapokon 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.