HomeCLEARTEX HÍRLEVELEKAz Essence eszenciája a sokszínű tervezhetőség

Varsányi Brigitta írása | 2018. 06. 15.

 

Egy sokoldalúan felhasználható újdonsággal rukkolt elő a Forbo gyár, ugyanis piacra dobta a Sphera Essence-t. Ez egy homogén PVC típus, a gyártól már megszokott magas minőséggel. Tervezők számára egyik legnagyobb előnye, hogy nem irányított fektetésű, ami megkönnyít a vele való gondolkodást és tervezést, majd később a burkolást is.

 

Alapvetően nagy közületi projektekhez ajánlott, ami nem zárja ki azt, hogy kisebb volumenű terveknél is erre essen a választás, hiszen egy rendkívül tartós, méretstabil anyagról van szó.

 

18 csodálatos színárnyalatot tartalmaz a kollekció. Többnyire a naturális és pasztellszínek uralják a termékcsaládot, de található benne néhány erősebb árnyalat is. Remekül párosíthatóak egymással a színek, ami kellemes harmóniát eredményez. Sőt, egészen különleges térhatás alakítható ki, ha kettőnél több színt visznek be egy-egy helyiségbe.

 

PROjekt PVC burkolatok: Forbo Sphera Essence akár 35% kedvezménnyel
PROjekt PVC burkolatok: Forbo Sphera Essence akár 35% kedvezménnyel

Az Essence felülete szilánkos képet nyújt, ezáltal nem nevezhető egysíkúnak, unalmasnak sem. Egészségügyi- és oktatási intézményekbe kifejezetten ajánlott.

 

Folyosókon lendületes hatást kelt és szinte vezeti a léptet, a változó szélességű csíkokból kialakított design. A sötétszürke Charcoal és a vidám sárga Glow, remekül kiegészítik egymást egy ilyen tervben.

Essence Charcoal-Glow kombináció vázlat
Essence Charcoal-Glow kombináció vázlat

A nagyméretű étkezdékben bátran lehet játszani a geometriai formákkal. Az alapszínnek választott világosszürke Sharkhoz az élénkzöld színű Mineralt társítva friss, üde hangulat keletkezik.

Essence Shark-Mineral kombináció vázlat
Essence Shark-Mineral kombináció vázlat

Ahol kisgyermekekkel foglalkoznak, kiemelten fontos szerep jut a színeknek. Így tehát bölcsődékben, óvodákban, játszóházakban illetve gyermekklinikákon bátran tervezhetnek három vagy négy színnel egy időben, egy térben.

Essence Aqua-Glow-Spring kombináció vázlat
Essence Aqua-Glow-Spring kombináció vázlat

Mivel a naturális színek árnyalatai igen közel állnak egymáshoz az Essence új szettjében, így lehetőség nyílik ombre vagy színátmenetes stílusú padlóburkolat kialakítására is, például egy múzeum kiállítótermében vagy kereskedelmi üzletekben. Az alábbi teremben a Hazel, Biscuit, Limestone és Trout színek használatával érhető el ez a hatás.

 

< Az ombre franciául árnyékot, árnyalást jelent. Lényege, hogy a burkolatszín sötétből világosba vált át. >

 

Tulajdonképpen végtelenszámú burkolási forma és véges számú, ámde szebbnél-szebb színkombináció az, amivel az Essence kecsegtet. Akiknek igazán szárnyal a képzelete, azok kombinálhatják a PVC-t modulszőnyeg darabokkal illetve más termékcsaládból származó PVC-el is, a minél lenyűgözőbb és egyedibb hatás érdekében.

 

Varsányi Brigi

 

PROjekt PVC burkolatok - akciós kínálat
PROjekt PVC burkolatok – akciós kínálat

0 thoughts on “Az Essence eszenciája a sokszínű tervezhetőség újdonság a homogén PVC-k piacán

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

*

Telefon:+36 23 887 400
E-mail:cleartex@cleartex.hu
Elérhetőségek
Kérjen tőlünk árajánlatot!

Válasszon árajánlatkérő űrlapjaink közül!

Töltse azt ki, majd kattintson a Kérem az árajánlatot! gombra. Kollégáink munkanapokon 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.