Cleartex Partner Program

üzleti kedvezmények: pénzvisszatérítés, személyes ajándékok

A Cleartex Kft. az elmúlt negyed évszázadban sokat fáradozott a minőségi szennyfogók népszerűsítésén, és a belépési zónaszemlélet hatékonyságának elismerésén. Mi sem mutatja jobban, saját gyártású alumíniumsínes szennyfogó rendszerünk az elmúlt években 80%-os piaci részesedéssel rendelkezik hazánkban. A melegburkolatok piacán szintén szeretnénk a felső kategóriába sorolható közületi és otthoni burkolatokkal hasonló sikereket elérni. Ennek érdekében 2017-ben bevezettük a Cleartex Partner Programot.

 

A program szándékosan a világ – talán – legegyszerűbb, vásárlói kedvezményeket biztosító rendszere szerződött, illetve regisztrált partnereink számára. A program három részből tevődik össze, amik a vásárlások mennyiségével és értékével párhuzamosan növeli a kedvezmények értékét.

 

 

Cleartex Partner Program kedvezmények

 

Év végi, Cleartex termék és kapcsolódó üzleti szolgáltatást tartalmazó vásárlások utáni pénzvisszatérítés rendszer

Pontgyűjtés a termék vásárlások után, amin minőségi, modern ajándékok választhatók

Állandó vásárlási kedvezmények a Cleartex lakossági, lakberendezési webáruházában Cleartex Partner Kártyával

 

 

Részvétel a Cleartex Partner Programban

 

A Cleartex Kft. által meghirdetett, vásárlói kedvezményeket biztosító programban minden üzleti partnerünk részt vehet, aki a Cleartexnél történő vásárlást megelőzően regisztrál a b2b.cleartex.hu közületi, kedvezményes webáruházban.

 

 

A vásárlási lehetőségek a Cleartex Partner Programon belül

 

A regisztrált partnerek a vásárlásokat intézhetik:

 

írásos ajánlatunkat elfogadó megrendelés formájában e-mailben vagy postai levélben, banki átutalással

személyesen bankkártyás fizetéssel vagy előre történő banki utalással

b2b.cleartex.hu webáruházunk felületén keresztül

 

A kiállított számlák minden esetben tartalmazzák az elérhető pénzbeli, illetve pontbeli kedvezményeket. A pénzvisszatérítési kedvezmények aktuális állásáról és gyűjtött pontok számáról a b2b.cleartex.hu webáruházba bejelentkezve tájékozódhat saját profil felületén. Kérésére írásos összefoglalót küldünk.

 

 

Pénzvisszatérítés a Cleartex Partner Programban

 

A regisztrált vásárlók az éves nettó vásárlásai alapján, az adott naptári éven belüli, 100%-ban kiegyenlített, Cleartex termék(ek)et és a termék(ek)hez kapcsolódó Cleartex üzleti szolgáltatás(oka)t tartalmazó megrendeléseket összegezve, sávos rendszerben, az elért forgalomtól függő százalékos mértékben, nem kumulatív (teljes végösszegből számított) rendszerben kapnak pénzvisszatérítést regisztrált bankszámlájukra. A vásárlások összegébe nem számít bele az alvállalkozók, külső kivitelezési partnerek által végzett szolgáltatások, illetve szállítási és futárszolgálati szolgáltatások.

 

Ajándék pontgyűjtés a Cleartex Partner Programban

 

A termék vásárlások alkalmával, minden elköltött nettó 1.000 Ft után egy pontot kap a megrendelő. A pontokat a b2b.cleartex.hu webáruház pontokért beváltható ajándék termékek oldalon (https://b2b.cleartex.hu/cleartex-pongyujto-program) lehet ajándék tárgyakra beváltani.

 

Az áruházban az alábbi pontkategóriákban tud ajándékokat beváltani:

 

500 pont – Társasjáték

1.000 pont – BT hangfal

1.500 pont – Decathlon vásárlási utalvány 15.000 Ft értékben

2.500 pont – Autós kamera

4.000 pont – Okostelefon

5.500 pont – Drón

7.500 pont – Tablet

10.000 pont – Laptop

 

 

További kedvezményes vásárlási lehetőség Cleartex Partner Kártyával

 

A Cleartex Partner Kártyával a lakossági és kis irodai igényeket megcélzó, lakberendezési termékeket forgalmazó webáruházunkban, a www.myfloor.hu-n állandó kedvezményt biztosítunk elektronikus vásárlásaihoz. A részletekről az áruház felületén tájékozódhat.

 

 

A változtatás joga

 

A Cleartex Kft. fenn tartja magának a jogot a Cleartex Partner Program azonnali, értesítés nélküli megváltoztatására.

 

Telefon:+36 23 887 400
E-mail:cleartex@cleartex.hu
Elérhetőségek
Kérjen tőlünk árajánlatot!

Válasszon árajánlatkérő űrlapjaink közül!

Töltse azt ki, majd kattintson a Kérem az árajánlatot! gombra. Kollégáink munkanapokon 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.