Tervezzen bátran, mi megvalósítjuk!

prémium installációk egyedi igények szerint

Szennyfogó rendszerek

Amihez ragaszkodni kell. Egy bámulatos beltéri kialakítást két dolog tud tönkre tenni: az egyik az ember, a másik a kosz. Tapasztalatunk szerint az első faktor az emberi tévedés, ahol tervezéskor nem vették figyelembe a forgalom nagyságát. A másik, amikor nem a zónaszemlélet alapján gondoskodtak a szennyfogókról. 

A jól megtervezett rendszer a kosz és a nedvesség 96%-val elbánik a bejáratban, így a beltéri burkolat tiszta és biztonságos marad. Ráadásul nem csak a megszokott fekete szőnyegek léteznek, hanem ezeknél lényegesen meghatározóbb dizájnú kül- és beltéri szennyfogók is.. 

Szennyfogó rendszerek

Linóleum burkolatok

A linóleum burkolatok önmagukban is feldobják a teret. Hátha még egy igényes tervezésnek köszönhetően a különböző színekkel játszva kerül kialakításra a padló burkolat. Az újabb gyártási technológiák miatt a linóleumok mintázata ma már sokféle lehet, és az elénk, merész színek is rég divatba jöttek.

A közösségi terek burkolatainak nem csak az a feladata, hogy sokáig bírják a nagy forgalmat. Manapság már átléptek a dekorációs elem szintjére, akár egy attraktív lámpatest, fel tudják dobni a teret. A linóleum padló-, fali-és bútor burkolatok nagy segítséget jelentenek az impozáns belterek létrehozásában.

Linóleum burkolatok

PVC burkolatok

Kétség nem fér hozzá, hogy a legeredetibb, legjátékosabb és talán már a legjobban kedvelt közületi melegburkolat a PVC. Ennyi színről és mintáról, formáról és kiszerelési méretről semmilyen más burkolat esetén nem beszélhetünk. Ugyan a mintákat csak nyomtatják, de ha valaki látott már közelről valódi dizájn LVT-t, azaz moduláris PVC burkolatot, az biztos észrevette, hogy a nagyszerűsége a részletekben rejlik. 

Felületi strukturáltsága – legyen az beton-, fa- vagy akár pala utánzat, megdöbbentő hasonlóságot mutat az eredeti anyagéval. Ellenben nem kopok, nyikorog, törik és bizonyos típusoknál még a beltérben keletkező zajszennyezést is szűri..

PVC burkolatok

Padlószőnyeg burkolatok

A szőnyegek varázsa mindenkire hat. Sokkal komfortosabb érzést biztosít, mint bármely más meleg- vagy hidegburkolat. A kereskedelmi vállalatok nagy számban alkalmaznak irodai dolgozókat is, aki a működéshez szükséges háttér feladatokat végzik. A munkájuk legalább annyira fontos, mint a bolti eladóké vagy raktárban dolgozó targoncakezelőé.

Irodai környezetben a legbarátságosabb megoldás a padlószőnyeg. A rendszeres takarítása nem különbözik a népszerű közületi PVC vagy linóleum burkolatokétól, ráadásul ez is antisztatikus, bakteriosztatikus, de leginkább zajszűrő hatása miatt szeretik.

Padlószőnyegek

 

ArchiCAD | Alutrend® szennyfogó

tervező tárgyobjektum

 

Hogyan tervezzünk egyszerűen és profi módon, hatékony és esztétikus szennyfogókat?

Erre a kérdésre nyújt megoldást a Cleartex szennyfogó tervező tárgyobjektum, melyet az ArchiCAD program alá fejlesztettünk ki.

A tárgyobjektum nem egy egyszerű termékkatalógus, hanem megfelelve a legújabb elvárásoknak, egy BIM alapú tervezést biztosító eszköz, mely valódi tervezői segítséget nyújt az építészek számára.

A tárgyobjektum ingyenesen letölthető a Cleartex Kft. honlapjáról:

A program használatát felhasználói kézikönyv segíti, de bármilyen kérdés esetén vegye fel velünk a kapcsolatot.

Egyeztessen konzultációs időpontot!