Viszonteladókat keresünk! – Legyen a partnerünk!

 

1. Sikeres üzleti modell

A Cleartex 27 év alatt, komoly tapasztalatot szerzett a termékei és hozzá kapcsolódó szolgáltatásai megismertetésében. Mindezt a tapasztalatokon alapuló, kiforrott tudást kész csomagként adjuk át új viszonteladó partnereinknek.

 

2. Jól ismert termékportfólió

A termékportfólió mellett számos más területen is támogatást nyújtunk: a logisztikától a terméktámogatáson, oktatáson át marketing, pénzügyi és informatikai területen is kész megoldásokat adunk.

 

3. Marketing és reklám az ismertség növelése

Nagy hangsúlyt fektetünk a cégünk marketingjére, és a viszonteladóink helyi marketingjére is. Minden új viszonteladó bevezetését marketing hozzájárulás segíti. Emellett online vonalon is egyre erősebb jelenlétet mutatunk, weboldalaink folyamatos fejlesztésével és különböző kampányokkal.

 

4. Oktatás és terméktámogatás

A Cleartex alapértéke, hogy viszonteladóink kiváló termékismerettel rendelkeznek, és felkészültek a vásárlók szakszerű tájékoztatására. Oktatási programunk az új és meglévő viszonteladók betanulását segíti, valamint folyamatos tudásmegosztást nyújt a partnerek, kollégák számára.

 

5. Területi kizárólagosság biztosítása

 

Személyes ügyféltámogatás: Paszinger József | kereskedelmi tanácsadó | viszonteladók | Tel.:+36 70 676 12 86| paszinger.jozsef@cleartex.hu

 

Kérjük, töltse ki az alábbi űrlapot és kattintson az elküldöm a jelentkezésemet gombra!

Munkanapokon 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot

 

 

Adatkezelési tájékoztató

 

Telefon:+36 23 887 400
E-mail:cleartex@cleartex.hu
Elérhetőségek
Kérjen tőlünk árajánlatot!

Válasszon árajánlatkérő űrlapjaink közül!

Töltse azt ki, majd kattintson a Kérem az árajánlatot! gombra. Kollégáink munkanapokon 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.