Ergonómia, munkavédelem, eszközvédelem

nagy teljesítményű ipari burkolatok, speciális szennyfogók és kiegészítők
meglévő burkolatok csúszásmentesítése, csúszásmentes és figyelmeztető padlójelölése, fali dekoráció

Ipari burkolatok

Ipari vállalatok számára egyértelmű, hogy ajánlataink között szerepelnek az ergonómiai, munka- és eszközvédelmi megoldásaink. Ide sorolhatóak a speciális, csúszásmentes ipari padozatok, szőnyegek, amik típustól függően fáradtságcsökkentő ergonómiai hatással, ESD elleni, vagy áramütés elleni védelemmel rendelkezhetnek.

Az ipari környezet persze viszonylagos, hiszen üzemi terület lehet egy nyirkos, olajjal szennyezett konyha, egy poros raktár és egy fagyos kültéri állványzat is. De könnyen csúszhat egy irodai folyosó is. Ami mégis összeköti a környezeteket: a munka- és egészségvédelem, illetve a balesetek megelőzése.

Ipari burkolatok

Szennyfogó rendszerek

A szennyfogó rendszerek nem hiányozhatnak nagy forgalmú bejáratokból. A Cleartex kínálatában a legkülönbözőbb környezetekhez talál optimális, rendszer szintű megoldást: akár más éghajlaton fekvő ipari telepekhez és irodákhoz is kínálunk szennyfogó szőnyegeket – akár egyedi figyelmeztető felirattal – textil, moduláris műanyag, illetve alumíniumsínes formában.

Ipari megoldásokhoz tisztatéri szennyfogókat, antisztatikus ragacsos-filmszőnyegeket, fertőtlenítő-fürdős lábtörlő tálcát is kínálunk. A speciális, antiszeptikus területekre szánt szennyfogó megoldások az ipari megoldások részeként kerültek be, ezért a termékek az ipari burkolatokhoz is soroljuk.

Szennyfogó rendszerek

PVC burkolatok

A melegburkolatok sok előnyt biztosítanak a ipari környezetben is. Az általános pozitív tulajdonságaikon felül létezik csúszásmentes, zajszűrő, antimikrobiális, ESD elleni PVC burkolat akár ’tisztatéri’ minősítéssel is. Sőt az ipari szegmensben léteznek ragasztást nem igénylő, tehát gyorsan telepíthető és igény esetén visszabontható, újratelepíthető moduláris polivinil burkolatok.

Az irodai, közösségi területeken és öltözőkben, illetve zuhanyzókban is ideális választás a PVC melegburkolat, mert jobb zajszűrő, antisztatikus és értelemszerűen melegebb érzetet biztosít, mint a rideg kőburkolat.

PVC burkolatok

Fali burkolatok

A fali burkolatok alapvetően nem gyár falait hivatottak burkolni. Azonban vannak irodai és közösségi területek, ahol saját termékeket, egyedi céges dizájnt vagy bármi a megszokottól eltérő, ámbár a dolgozóknak pozitív üzenetet hordozó tapéta installációval lehet fejleszteni a tér hangulatát.

Természetesen léteznek UV- és vegyianyagálló, laminált PVC film tapéták is, amik alkalmasak akár vizes, lúgos területek, külterek falainak dekorálására vagy munkavédelmi figyelmeztető feliratok kihelyezésére. A filmtapéták formára alakíthatók, ezért alkalmasak nem sík fal vagy beton, műanyag illetve fém aljzati felületekre is.

Fali burkolatok

Ipari környezetben védekezzen megfelelő burkolattal és kiegészítőkkel a munkaeszközök, a munkadarabok és az aljzat sérülése ellen!

 
További ipari burkolatok és megoldások

Kérje helyszíni konzultációnkat!