Védje beruházásait, vállakozását minőségi megoldásokkal!

általános és speciális burkolatok és szennyfogók

PVC burkolatok

Bizonyos érzékeny munkaterületeken és közvetlen környezetükben szigorú normákra építve biztosítják a megfelelő, standardizált környezetet. A mikroorganizmusok, a szemmel nem látható porszemcsék, az elektromos töltés szétválasztódás mind rejtett veszélyt jelenthet több iparágban és ezek kutatási részlegeinél.

A ‘tisztatéri‘ vagy ESD elleni PVC burkolataink és kiegészítő megoldásaink a legszigorúbb követelményeknek is megfelelnek, így bátran alkalmazhatók elektronikai, gyógyszerészeti, vegyipari kutatóbázisokon, laborokban. Alkalmazásukhoz további kiegészítők állnak rendelkezésre.

PVC burkolatok

Ipari burkolatok

A kutatási feladatok berendezések előtt állva, vagy egy nagyobb tervező asztal előtt végzett álló munka hosszútávon fárasztó, sőt csökkentheti a hatékonyságot is. Nem az ülés hiánya miatt, hanem a mozgás és pihenés hiánya miatt. A kemény, hűvös padlón történő hossza állástól csökken a véráram a lábakban található erekben, bizonyos izmok, inak folyamatos feszültségben vannak, amik fáradtsághoz, zsibbadáshoz, fájdalomhoz vezetnek.

A fizikai stresszt könnyen ellensúlyozni lehet ergonómiai szőnyegekkel. Fáradtságcsökkentő, hőszigetelő, antibakteriális és ESD elleni típusok segítenek a hatékonyság megőrzésében.

Ipari burkolatok

Szennyfogó rendszerek

A szennyfogó rendszerek többnyire a kültérről az épület belsejébe igyekvő emberek talpairól szedik le és gyűjtik a különböző kosz fajtákat. Az eltüntetésükkel és eltárolásukkal a belső terek tisztaságát, a burkolatok védelmét szolgáljuk.

A speciális igényű munkaterek speciális megoldásokat kívánnak meg. Ahol nem elég egy 80-90%-os tisztítás, sőt egyáltalán nem juthatnak be mikroorganizmusok, sem por, ott egyedüli megoldás a ‘tisztatériszennyfogók, antibakteriális ragacsos-filmszőnyegek alkalmazása. A kiemelt fokozatú helyiségekbe történő belépéshez és akár hőszigetelő munkaszőnyegként is használható antimikrobiális szőnyeg.

Szennyfogó rendszerek

Linóleum burkolatok

A linóleum burkolatok a legtermészetesebb és a leginkább komfort érzetet keltő közületi, antisztatikus melegburkolatok. További előnyük, hogy bármilyen bevonat felvitele nélkül bakterio– és fungisztatikusak, ezáltal használatukkal természetes úton megelőzhető a kellemetlen szagokat okozó, vagy a zárt, védett munkaterületek antiszeptikusságát fenyegető biológiai szennyeződések elterjedése.

Foltosodásra nem hajlamos, és a legtöbb nem agresszív és nem nagy koncentrációjú vegyszer nem okoz benne sérülést, ráadásul teljesen ellenáll az emberi és kerekesszékes forgalom okozta karcolásoknak.

Linóleum burkolatok

Az érzékeny gépek, műszerek könnyen, de láthatatlanul sérülhetnek az elektrosztatikus sokk következtében. Tisztatéri megoldásokkal elkerülhetők a véletlenek.

Kérje helyszíni konzultációnkat!