fali burkolatok

Teremtsen teljes beltéri harmóniát a padlótól a plafonig!

Ha tudja már mit szeretne a falra, de még nem találta meg, akkor mi elkészítjük Önnek!

Fali tapéta kollekciónkból

Legalább 5000 minta

A tapéták egyre népszerűbbek, töretlenül szaporodnak az újabb és újabb dizájnok. Ez talán annak köszönhető, hogy az enteriőr kialakításában óriási szerepe van a fali dekorációknak.

A vlies, azaz növényi rost vagy gyapjúrost alapú tapéták rendkívül felhasználóbarátok: a fallal együtt lélegeznek, egyszerűen felrakhatók, és strukturált felületük varázslatos színárnyalatok visszaadására is képes. A tervezők egyébként sem restellik a régi mintázatokat merész, szokatlan színkombinációkban bemutatni. Szerencsére végtelenül sok új, megdöbbentő minta is készül a fali tapéták szerelmeseinek, ami garantáltan nagy fejtörést okozhat a kiválasztásnál.

Egyedi gyártású tapéta

Ha 5000 minta nem elég

Az egyediség nem kiváltság, manapság bárkinek lehet egyedi pólója, bögréje, akkor miért ne lehetne egyedi fala? Ha a tervező zöld rózsát álmodott a recepció falára, akkor legyen úgy!

Sőt, ha a dekoratőr a zöld rózsát az uszoda öltözőjének a csempéjére tervezte, akkor elkészítjük vízálló alapanyagra, amit impregnálunk, hogy a lúgos vagy alkoholos tisztítószereket bátran használhassák a napi karbantartások alkalmával.

Álmodja meg!

Mi pedig megvalósítjuk álmait, elképzeléseit kompromisszumok nélkül. Terülő minták, művészi fotók, absztrakt grafikák, feliratok, stock-fotók 7 féle, különböző felületű alapanyagra.

Ha már meg van az elképzelése, akkor rövid határidővel legyártjuk a kívánt tapétát, amit felrakási instrukciókkal látunk el, hogy akár otthoni környezetben is könnyen telepíthető legyen. Igény esetén, előkezelt falra megrendelhető a telepítés is.  

 

Fali dekorációk linóleumból és PVC-ből

egyedi falburkolatok

Egyre több helyen fordulnak elő ‘furcsa’, elsőre merésznek tűnő fali burkolatok. Pedig semmi ördögi nincs abban, ha a színek harmonizációja miatt valaki hasonló burkolatban gondolkodik falon és padlón.

Persze, hiszen ezek az anyagok már bizonyítottak a padlón, miért ne működnének a falon? Sőt, a fali linóleum nem csak díszít, de még hasznos is. A magas parafa tartalmú linóleum tökéletes rajzszöges hirdető tábla is lehet. És ez még nem minden! A PVC falburkolat akár egyedi nyomtatással is készülhet, bár igazi előnye falon az ellenállósága, ami minden más falburkolótól megkülönböztetheti.

 

Fali dekorációk

poszterek, akrilüveg díszek, fémplakátok, paravánok

A falaknak hangulat befolyásoló hatása van a szobában tartózkodóknak. Régen úgy tartották, hogy pl. a zöld szín nyugtat, ezért ha kórházban járunk ott valószínűleg találunk zöld falakat. Önt valaha nyugtatta már meg egy nagy, sima zöld fal?

Persze, hogy nem, mert az egyszínű fal önmagában ‘kevés’ egy kellemes padló burkolat és  dekoratív bútorok nélkül. Vagy egyszerűen csak fali dekoráció nélkül.

 
Érdeklődjön a lehetőségekről!