modern pvc burkolatok

Lenyűgöző dizájn és különösen hosszú élettartam

megoldások nagy terhelésű belterekbe

Tekercses PVC burkolatok

rugalmas megoldás tágas terekbe

A heterogén PVC burkolatok meghökkentően jól utánozzák a klasszikus és modern természetes anyagokat, mind mintázatuk, mind felületük bárkit becsap. A homogén szerkezetű típusok gyártási technológiájuknak köszönhetően inkább a színes és modern megjelenés kialakításában járnak élen. Mindkét szegmens tökéletes megoldás nagyobb közösségi terek burkolására.

A Cleartex által forgalmazott PVC-k Európában készülnek szigorú megfelelőségi szabványok figyelembevételével és folyamatos kontroll alatt. A termékek nem tartalmaznak ftalát alapú lágyítót, és gyártástechnológiájuk az újrahasznosításnak köszönhetően minimális környezeti terhelést jelent.

Termékeink:

 
 
 

Moduláris PVC burkolatok

elképesztő megvalósítási lehetőségek

 

Vidám és büszke

A modulokból összeállított PVC burkolat új távlatokat nyit a kreatív tervezőknek. A modulok szabályosan és akár teljesen szabálytalanul is fektethetők, csak a fantázia szabhat határokat. A klasszikustól a modern mintázatokig kijelenthető, hogy egytől egyig vidám tereket hoz létre, amiből árad a büszkeség. Telepítésnél a különböző modulok gond nélkül egymás mellé rakhatóak, ráadásul könnyen és pontosan vághatóak. Igaz, ezáltal a fektetése sokkal több időt vesz igénybe, mint a tekercses típusoké, és a megtervezése is nagyobb erőfeszítést kíván.

 

Luxus PVC csempe

Szó szerinti fordításban a modulos megoldás neve, az LVT hangzik így. Érdekes módon sem az ára, sem az alkalmazási módszerek nem támasztják alá a nevet. Mégis könnyen elfogadható a termékek minősége és a kialakított terek egyedisége miatt, hogy akár luxusnak nevezzük alkalmazását. A fiatalos, trendi színkombinációk és a jó néhány szédületes absztrakt mintázatú felszín mellett szót érdemel a nagyszámú modul forma is. Például a rombusz vagy háromszög alakú modulokkal már-már művészi jellegű alkotások állíthatók össze – szorgalmas munkával.

Termékeink:

 
 
 
Moduláris heterogén pvc burkolatok online termékkatalógus

Egyedi grafikával nyomtatott PVC burkolatok

Integrált egyediség

Intarzia PVC burkolaton

A heterogén PVC-k nyomtatással nyerik el színezetüket, akár csak az egyedileg készíthető PVC burkolatok. Ez utóbbi esetében viszont lehetőség van a helyiségnek megfelelő dekorációs elem, céges grafika vagy akár egy óriási térkép elhelyezésére a PVC burkolatban. Jellemzően az azonos vastagságú, standard tekercses PVC képezi az alap burkolatot és “intarziás” megvalósítással kerül bele a tekercs szélességénél kisebb dekorációs darab.

 

Mivel nincsenek határok, gyakorlatilag a teljes burkolat kialakítható egyedi tekercsekből, sőt manapság divat a teljesen absztrakt módon darabolt  és fektetett egyedi megoldás is. Népszerű a színátmenetet ábrázoló burkolat két vagy esetenként több színből.

 
Kérjen ajánlatot egyedi PVC burkolatra!

Klikk-rögzítésű PVC burkolat

klikk-padló a PVC előnyeivel

A klikkes típusok annyiban különböznek a többi PVC burkolattól, hogy egy zajszűrő hatású üveggyapot alsó borítást kapnak, amik az egymásba rögzíthető szélekkel precízen és erősen kapcsolódnak ragasztás nélkül. Nagy előnye, hogy a 3 mm-es, mérettartó alsó réteg tovább fokozza a komfortot, és minimalizálja a cipőtalpak kopogását. A szabadalmaztatott klikk rögzítésnek köszönhetően a telepítése gyors és egyszerű.

Termékeink:

 
 
 

Szabad fektetésű moduláris PVC burkolat

könnyen telepíthető

A technológiai fejlődésnek köszönhetően a PVC burkolatokat egyre több kényelmi szolgáltatással is gyártják. A hang- és hő szigetelő hátlap ma már nem újdonság, és az sem, hogy a tekercsekből különböző formájú modulokat vágnak. Az viszont, hogy a telepítés visszaszedhető és hegesztésmentes legyen, leginkább a szabadon fektethető burkolatokkal valósítható meg. Üveggyapot hátoldaluk, magas szerkezeti stabilitásuk és vastag koptató rétegük lehetővé teszi, hogy bármilyen kereskedelmi vagy irodai környezetben ideiglenes vagy végleges telepítésre kerüljenek.

A szabad fektetésű PVC burkolatok elérhetők moduláris és tekercses formátumban, tehát kisebb és nagyobb terekben ideálisan telepíthető. Általában egy üveggyapot hátlapot kapnak, ami tapadókorong szerűen biztosítja a burkolatot, ettől függetlenül kontakt, azaz felszedhetőséget biztosító ragasztóval érdemes kezelni az aljzatot. Mivel a burkolatnak el kell viselnie az állandó forgalmat, ezért a legtöbb típus a prémium kategóriát célozza meg minőségben. 

Vannak speciális típusok, amik egyáltalán nem igényelnek ragasztást, ebben az esetben a modulok egymáshoz rögzítését fecske farok alakú nyúlványok és kivágások teszik lehetővé. Az ilyen típusú burkolatokat ‘lockolt’, azaz egymáshoz kapcsolt, szabad fektetésű burkolatoknak nevezik.

 

Kapcsolódó termékeink