PVC burkolatok
Cleartex Kft.

PVC

PVC BURKOLATOK

PVC BURKOLATOK

tekercses | moduláris | klikk-rögzítésű | homogén | heterogén | zajszűrős | ESD elleni

PVC burkolatok
Cleartex Kft.

PVC BURKOLATOK

élethű természetutánzó mintázattal | modern kialakításokhoz | magas kopásállósággal

PVC burkolatok
Cleartex Kft.

PVC BURKOLATOK

magas fényvisszaverő képességű, zajszűrős burkolatok a barátságos irodai környezetért

Slider

Lenyűgöző dízájn és különösen hosszú élettartam PVC burkolattal

Unaloműző megoldás nagy terhelésű belterekbe

Tekercses PVC burkolat

rugalmas megoldás tágas terekbe

A heterogén PVC burkolatok meghökkentően jól utánozzák a klasszikus és modern természetes anyagokat, mind mintázatuk, mind felületük bárkit becsap. A homogén szerkezetű típusok gyártási technológiájuknak köszönhetően inkább a színes és modern megjelenés kialakításában járnak élen. Mindkét szegmens tökéletes megoldás nagyobb közösségi terek burkolására.

A Cleartex által forgalmazott PVC-k Európában készülnek szigorú megfelelőségi szabványok figyelembevételével és folyamatos kontroll alatt. A termékek nem tartalmaznak ftalát alapú lágyítót, és gyártástechnológiájuk az újrahasznosításnak köszönhetően minimális környezeti terhelést jelent.

Moduláris PVC burkolatok

elképesztő megvalósítási lehetőségek

Vidám és büszke

A modulokból összeállított PVC burkolat új távlatokat nyit a kreatív tervezőknek. A modulok szabályosan és akár teljesen szabálytalanul is fektethetők, csak a fantázia szabhat határokat. A klasszikustól a modern mintázatokig kijelenthető, hogy egytől egyig vidám tereket hoz létre, amiből árad a büszkeség.

Telepítésnél a különböző modulok gond nélkül egymás mellé rakhatóak, ráadásul könnyen és pontosan vághatóak. Igaz, ezáltal a fektetése sokkal több időt vesz igénybe, mint a tekercses típusoké, és a megtervezése is nagyobb erőfeszítést kíván.

Luxus PVC csempe

Szó szerinti fordításban a modulos megoldás neve, az LVT hangzik így. Érdekes módon sem az ára, sem az alkalmazási módszerek nem támasztják alá a nevet. Mégis könnyen elfogadható a termékek minősége és a kialakított terek egyedisége miatt, hogy akár luxusnak nevezzük alkalmazását.

A fiatalos, trendi színkombinációk és a jó néhány szédületes absztrakt mintázatú felszín mellett szót érdemel a nagyszámú modul forma is. Például a rombusz vagy háromszög alakú modulokkal már-már művészi jellegű alkotások állíthatók össze – szorgalmas munkával.

Klikk-rögzítésű PVC burkolat

klikk-padló a PVC előnyeivel

A klikkes típusok annyiban különböznek a többi PVC burkolattól, hogy egy zajszűrő hatású üveggyapot alsó borítást kapnak, amik az egymásba rögzíthető szélekkel precízen és erősen kapcsolódnak ragasztás nélkül. Nagy előnye, hogy a 3 mm-es, mérettartó alsó réteg tovább fokozza a komfortot, és minimalizálja a cipőtalpak kopogását. A szabadalmaztatott klikk rögzítésnek köszönhetően a telepítése gyors és egyszerű.

Egyedi grafikát integrálna PVC burkolatába?

Mi sem egyszerűbb! A heterogén PVC-k mintázata és színe egy speciális nyomtatási technológiával kerül a koptató réteg alá. Miért ne készíthetnénk el Önnek a saját céges emblémájával?

Egyedi grafikával nyomtatott PVC burkolatok

integrált egyediség

Intarzia PVC burkolaton

A heterogén PVC-k nyomtatással nyerik el színezetüket, akár csak az egyedileg készíthető PVC burkolatok. Ez utóbbi esetében viszont lehetőség van a helyiségnek megfelelő dekorációs elem, céges grafika vagy akár egy óriási térkép elhelyezésére a PVC burkolatban. Jellemzően az azonos vastagságú, standard tekercses PVC képezi az alap burkolatot és “intarziás” megvalósítással kerül bele a tekercs szélességénél kisebb dekorációs darab.

Mivel nincsenek határok, gyakorlatilag a teljes burkolat kialakítható egyedi tekercsekből, sőt manapság divat a teljesen absztrakt módon darabolt  és fektetett egyedi megoldás is. Népszerű a színátmenetet ábrázoló burkolat két vagy esetenként több színből.

Intarzia PVC burkolat

Intarzia PVC burkolat

Hallott már a prémium minőségű, szabadon fektethető PVC-kről?

A technológiai fejlődésnek köszönhetően a PVC burkolatokat egyre több kényelmi szolgáltatással is gyártják. A hang- és hő szigetelő hátlap ma már nem újdonság, és az sem, hogy a tekercsekből különböző formájú modulokat vágnak. Az viszont, hogy a telepítés visszaszedhető és hegesztésmentes legyen, leginkább a szabadon fektethető burkolatokkal valósítható meg. Üveggyapot hátoldaluk, magas szerkezeti stabilitásuk és vastag koptató rétegük lehetővé teszi, hogy bármilyen kereskedelmi vagy irodai környezetben ideiglenes vagy végleges telepítésre kerüljenek.

Szabad fektetésű moduláris PVC burkolat

egyszerű, mint az 1×1

A szabad fektetésű PVC burkolatok elérhetők moduláris és tekercses formátumban, tehát kisebb és nagyobb terekben ideálisan telepíthető. Általában egy üveggyapot hátlapot kapnak, ami tapadókorong szerűen biztosítja a burkolatot, ettől függetlenül kontakt, azaz felszedhetőséget biztosító ragasztóval érdemes kezelni az aljzatot. Mivel a burkolatnak el kell viselnie az állandó forgalmat, ezért a legtöbb típus a prémium kategóriát célozza meg minőségben. 

Vannak speciális típusok, amik egyáltalán nem igényelnek ragasztást, ebben az esetben a modulok egymáshoz rögzítését fecske farok alakú nyúlványok és kivágások teszik lehetővé. Az ilyen típusú burkolatokat ‘lockolt’, azaz egymáshoz kapcsolt, szabad fektetésű burkolatoknak nevezik.

Szeretne többet megtudni? Lépjen kapcsolatba velünk!

feltétlenül a legegyszerűbb mód
Hegedűs Zoltán értékesítési szaktanácsadó
HEGEDŰS ZOLTÁN

értékesítési szaktanácsadó
+36 20 776 5757
hegedus.zoltan@cleartex.hu

értékesítési szaktanácsadó
+36 20 776 5757
hegedus.zoltan@cleartex.hu

értékesítési szaktanácsadó
+36 20 776 5757
hegedus.zoltan@cleartex.hu

fókusz terület: melegburkolatok, fali burkolatok, szennyfogók

Mohácsi Judit kiemelt parterkapcsolati menedzser
MOHÁCSI JUDIT

kiemelt partermenedzser
+36 30 458 2828
mohacsi.judit@cleartex.hu

kiemelt partermenedzser
+36 30 458 2828
mohacsi.judit@cleartex.hu

kiemelt partermenedzser
+36 30 458 2828
mohacsi.judit@cleartex.hu

fókusz terület: melegburkolatok, szennyfogók, projekt értékesítés

Kollár Anita értékesítési szaktanácsadó
KOLLÁR ANITA

értékesítési szaktanácsadó
+36 70 776 3801
kollar.anita@cleartex.hu

értékesítési szaktanácsadó
+36 70 776 3801
kollar.anita@cleartex.hu

értékesítési szaktanácsadó
+36 70 776 3801
kollar.anita@cleartex.hu

fókusz terület: ipari megoldások, melegburkolatok, szennyfogók

Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
Slider

Küldjön üzenetet értékesítő kollégáinknak most!melegburkolatokszennyfogókfali burkolatokipari megoldásoktöbb megoldás

Telefon:+36 23 887 400
E-mail:cleartex@cleartex.hu
Elérhetőségek
Kérjen tőlünk árajánlatot!

Válasszon árajánlatkérő űrlapjaink közül!

Töltse azt ki, majd kattintson a Kérem az árajánlatot! gombra. Kollégáink munkanapokon 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.