Kereskedelem és logisztika
Cleartex Kft.

kereskedelem

MEGOLDÁSOK KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÓKNAK

padló- és fali burkolati megoldások kivitelezéssel | belsőépítészeti dizájn tervezés

Kereskedelem & Logisztika
Cleartex Kft.

MEGOLDÁSOK KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÓKNAK

fali dekorációk | egyedi és kollekcióból választható tapéta | egyedi kialakítású padlószőnyeg | fali- és bútorlinóleum | fali- és padlózati PVC burkolatok | igény szerinti kivitelezési opciókkal

Kereskedelem & Logisztika 02
Cleartex Kft.

MEGOLDÁSOK KERESKEDELMI ÉS LOGISZTIKAI SZOLGÁLTATÓKNAK

ipari burkolati megoldások | csúszásmentesítés | ergonómiai munkaszőnyegek | padlójelölés

Slider

Látványos és hasznos burkolatok

Vásárlói terekbe és raktározással kapcsolatos kül- és belterekbe

Szennyfogó rendszerek

A kereskedelmi egységekben alapvető fontosságú a megfelelő tisztaság. A látványon kívül még számos okot lehetne felsorolni, hogy miért, de talán a legfontosabb a vásárlók biztonsága. Esős, sáros időben a szennyfogók feladata, hogy megakadályozzák a baleseti kockázatot jelentő víz és egyéb szilárd szennyeződés bevitelét. 

 

Logisztikai környezetben szintén kiemelt fontosságú a kültérről érkező szennyeződések bejutásának megakadályozása, hiszen a kisméretű szemcsékből, főként homokból álló kosz meglehetősen csúszóssá tudja változtatni a sík beton felületeket. 

PVC burkolatok

A közületi PVC a legstrapabíróbb burkolati megoldás nagy forgalmú helyiségben, közvetlenül kültérről érkező látogatók esetén. A mai PVC burkoló nem csak erős, de környezetbarát, és a számtalan mintával bármilyen stílusú helyiségbe kiválóan telepíthető.

 

Rendelkezésre áll tekercses, moduláris, klikk-rögzítésű kivitelekben, azonfelül létezik akusztikus, vezetőképes, csúszásmentes típus is. A modern, racionális kialakítású helyiségekben pedig nem csak a különböző PVC-ket fektetik keverten, de azonos vastagságú szőnyeggel is tökéletes harmóniát alkot.

Padlószőnyeg burkolatok

A szőnyegek varázsa mindenkire hat. Sokkal komfortosabb érzést biztosít, mint bármely más meleg- vagy hidegburkolat. A kereskedelmi vállalatok nagy számban alkalmaznak irodai dolgozókat is, aki a működéshez szükséges háttér feladatokat végzik. A munkájuk legalább annyira fontos, mint a bolti eladóké vagy raktárban dolgozó targoncakezelőé.

 

Irodai környezetben a legbarátságosabb megoldás a padlószőnyeg. A rendszeres takarítása nem különbözik a népszerű közületi PVC vagy linóleum burkolatokétól, ráadásul ez is antisztatikus, bakteriosztatikus, de leginkább zajszűrő hatása miatt szeretik.

Linóleum burkolatok

A linóleum nagy hatással van a környezetre. Nem csak azért, mert természetes, nagy mennyiségben rendelkezésre álló alapanyagokból készül, hanem mert különleges járófelületet biztosít. A melegburkolat kifejezés talán a legjobban a linóleumhoz illik.

 

Rugalmas, kellemes, meleg tapintású, ezért nem csak látványával varázsolja barátságos hellyé az adott teret, jelenléte pozitívan befolyásolja a rajta járók hangulatát. Egy zajszűrő hatású, klikk-rögzítésű modulokból összerakott, igényesen összeválogatott linóleum burkolat tökéletes választás hangulatos üzletekbe.

Fali burkolatok

A sikeres kereskedelmi egységek az értékesítés maximalizálása miatt kénytelenek kiemelni magukat a tömegből. Ez úgy hangzik, mintha nagy feladat lenne, pedig nem igényel sokkal több energiát, ha dekoratív enteriőrt alakítanak ki.

 

A burkolatok nemcsak védelmet biztosítanak az aljzatnak, illetve a falnak, hanem díszítik is a felületet. A falak óriási szerepet kapnak az első benyomás kialakításában, ezért fontos, hogy tökéletesen illeszkedjenek a helyiség megálmodott stílusához és ‘elvarázsolják’ a betérő vásárlókat. Az egyedi tapéták és dekorációs kiegészítők tökéletes lehetőséget biztosítanak egy magával ragadó beltér kialakításához.

Ipari burkolatok

Az ipari megoldásoknak – talán furcsán hangzik, de nem csak a logisztikai raktárakban van létjogosultságuk. Bárhol előfordulhat, hogy a meglévő hidegburkolat csúszóssá válik, ami balesetek kialakulásához vezethet. A megelőzéshez egy egyszerű felületkezelés is elegendő lehet, ami kb. 1 évig fejti ki a hatását.

 

Az ergonómia, mint optimális burkolat nagy szerepet játszik az emberek viselkedésében, teljesítményében. A komfortosabb és biztonságosabb burkolat csökkenti a fáradtságot és dolgozót érő stresszt. A vitálisabb, egészségesebb munkaerő mindenhol jobban teljesít és magasabb a rendelkezésre állása is.

Projekt PVC installáció egy kiskerekedelmi üzletben

Eternal Original Concrete tekercses PVC burkolat
Kereskedelem Logisztika
Burkolati megoldások falra, padlóra kereskedelmi és logisztikai környezetbe

Szeretne egy szakértő kollégánkal kapcsolatba lépni?

gyors megoldás
Hegedűs Zoltán értékesítési szaktanácsadó
HEGEDŰS ZOLTÁN

értékesítési szaktanácsadó
+36 20 776 5757
hegedus.zoltan@cleartex.hu

értékesítési szaktanácsadó
+36 20 776 5757
hegedus.zoltan@cleartex.hu

értékesítési szaktanácsadó
+36 20 776 5757
hegedus.zoltan@cleartex.hu

fókusz terület: melegburkolatok, fali burkolatok, szennyfogók

Mohácsi Judit kiemelt parterkapcsolati menedzser
MOHÁCSI JUDIT

kiemelt partermenedzser
+36 30 458 2828
mohacsi.judit@cleartex.hu

kiemelt partermenedzser
+36 30 458 2828
mohacsi.judit@cleartex.hu

kiemelt partermenedzser
+36 30 458 2828
mohacsi.judit@cleartex.hu

fókusz terület: melegburkolatok, szennyfogók, projekt értékesítés

Kollár Anita értékesítési szaktanácsadó
KOLLÁR ANITA

értékesítési szaktanácsadó
+36 70 776 3801
kollar.anita@cleartex.hu

értékesítési szaktanácsadó
+36 70 776 3801
kollar.anita@cleartex.hu

értékesítési szaktanácsadó
+36 70 776 3801
kollar.anita@cleartex.hu

fókusz terület: ipari megoldások, melegburkolatok, szennyfogók

Arrow
Arrow
Arrow
Arrow
Slider

Küldjön üzenetet értékesítő kollégáinknak most!melegburkolatokszennyfogókfali burkolatokipari megoldásoktöbb megoldás

Telefon:+36 23 887 400
E-mail:cleartex@cleartex.hu
Elérhetőségek
Kérjen tőlünk árajánlatot!

Válasszon árajánlatkérő űrlapjaink közül!

Töltse azt ki, majd kattintson a Kérem az árajánlatot! gombra. Kollégáink munkanapokon 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.