Látványos és hasznos burkolatok

vásárlói terekbe és raktározással kapcsolatos kül- és belterekbe

Szennyfogó rendszerek

Kereskedelmi egységekben alapvető fontosságú a megfelelő tisztaság. A látványon kívül még számos okot lehetne felsorolni, hogy miért, de talán a legfontosabb a vásárlók biztonsága. Esős, sáros időben a szennyfogók feladata, hogy megakadályozzák a baleseti kockázatot jelentő víz és egyéb szilárd szennyeződés bevitelét. 

Logisztikai környezetben szintén kiemelt fontosságú a kültérről érkező szennyeződések bejutásának megakadályozása, hiszen a kisméretű szemcsékből, főként homokból álló kosz meglehetősen csúszóssá tudja változtatni a sík beton felületeket. 

Szennyfogó rendszerek

Padlószőnyeg burkolatok

A szőnyegek varázsa mindenkire hat. Sokkal komfortosabb érzést biztosít, mint bármely más meleg- vagy hidegburkolat. A kereskedelmi vállalatok nagy számban alkalmaznak irodai dolgozókat is, aki a működéshez szükséges háttér feladatokat végzik. A munkájuk legalább annyira fontos, mint a bolti eladóké vagy raktárban dolgozó targoncakezelőé.

Irodai környezetben a legbarátságosabb megoldás a padlószőnyeg. A rendszeres takarítása nem különbözik a népszerű közületi PVC vagy linóleum burkolatokétól, ráadásul ez is antisztatikus, bakteriosztatikus, de leginkább zajszűrő hatása miatt szeretik.

Padlószőnyegek

PVC burkolatok

A közületi PVC a legstrapabíróbb burkolati megoldás nagy forgalmú helyiségben, közvetlenül kültérről érkező látogatók esetén. A mai PVC burkoló nem csak erős, de környezetbarát, és a számtalan mintával bármilyen stílusú helyiségbe kiválóan telepíthető.

Rendelkezésre áll tekercses, moduláris, klikk-rögzítésű kivitelekben, azonfelül létezik akusztikus, vezetőképes, csúszásmentes típus is. A modern, racionális kialakítású helyiségekben pedig nem csak a különböző PVC-ket fektetik keverten, de azonos vastagságú szőnyeggel is tökéletes harmóniát alkot.

PVC burkolatok

Linóleum burkolatok

A linóleum nagy hatással van a környezetre. Nem csak azért, mert természetes, nagy mennyiségben rendelkezésre álló alapanyagokból készül, hanem mert különleges járófelületet biztosít. A melegburkolat kifejezés talán a legjobban a linóleumhoz illik.

Rugalmas, kellemes, meleg tapintású, ezért nem csak látványával varázsolja barátságos hellyé az adott teret, jelenléte pozitívan befolyásolja a rajta járók hangulatát. Egy zajszűrő hatású, klikk-rögzítésű modulokból összerakott, igényesen összeválogatott linóleum burkolat tökéletes választás hangulatos üzletekbe.

Linóleum burkolatok

Fali burkolatok

A sikeres kereskedelmi egységek az értékesítés maximalizálása miatt kénytelenek kiemelni magukat a tömegből. Ez úgy hangzik, mintha nagy feladat lenne, pedig nem igényel sokkal több energiát, ha dekoratív enteriőrt alakítanak ki.

A burkolatok nemcsak védelmet biztosítanak az aljzatnak, illetve a falnak, hanem díszítik is a felületet. A falak óriási szerepet kapnak az első benyomás kialakításában, ezért fontos, hogy tökéletesen illeszkedjenek a helyiség megálmodott stílusához és ‘elvarázsolják’ a betérő vásárlókat. Az egyedi tapéták és dekorációs kiegészítők tökéletes lehetőséget biztosítanak egy magával ragadó beltér kialakításához.

Fali burkolatok

Ipari burkolatok

Az ipari megoldásoknak – talán furcsán hangzik, de nem csak a logisztikai raktárakban van létjogosultságuk. Bárhol előfordulhat, hogy a meglévő hidegburkolat csúszóssá válik, ami balesetek kialakulásához vezethet. A megelőzéshez egy egyszerű felületkezelés is elegendő lehet, ami kb. 1 évig fejti ki a hatását.

Az ergonómia, mint optimális burkolat nagy szerepet játszik az emberek viselkedésében, teljesítményében. A komfortosabb és biztonságosabb burkolat csökkenti a fáradtságot és dolgozót érő stresszt. A vitálisabb, egészségesebb munkaerő mindenhol jobban teljesít és magasabb a rendelkezésre állása is.

Ipari burkolatok

 

Projekt PVC installáció egy kiskereskedelmi üzletben

Eternal Original Concrete tekercses PVC burkolat

 

Kérje helyszíni konzultációnkat!