Építsen velünk!

projekt logisztika, projekt termékek nagy beruházásokhoz

Szennyfogó rendszerek

Az épületek kivitelezésnél a szennyfogó rendszerek az utolsó fázisban kerülnek helyükre. Jobb esetben a megrendelő terveiben eleve szerepelnek, de előfordul, hogy csak a legvégén eszmélnek, amikor a befejező munkálatok már a kitakarított épületben zajlanak. Már akkor kiderül, hogy nagy terhelésre alkalmatlanok a bérelt beltéri szőnyegek.

A szennyfogók kialakítása már a római korban elkezdődött. A nagy forgalmú helyek mindig is igényelték a szennyeződések kívül tartását. Ma ezt több zónás tisztító rendszerekkel oldják meg, amit ugyanolyan járó burkolatként használnak, mint a követ vagy szőnyeget más helyiségekben.

Szennyfogó rendszerek

Padlószőnyeg burkolatok

A padlószőnyeg mára kinőtte magát az otthonok világából. Nem meglepő, de már találkozhatunk vele pályaudvaron, távolsági buszon, könyvtárban, edzőteremben – szinte bárhol, ahol azelőtt nem. A gyártástechnológia új vívmányaival felszerelt szőnyegeken manapság ketchupspriccelő vagy tortadobáló versenyt is lehet rendezni. A siker a műagyagok fejlődésének, illetve a szőnyegipari fejlesztéseknek köszönhető.

Másik aspektusból nézve a technológia olcsóbbá, emellett színesebbé és változatosabbá tette a padlószőnyegeket, ezért vírusszerű terjedésük nem csoda. Manapság meghökkentő formákban és bármilyen grafikával elérhetők a padlószőnyegek.

Padlószőnyegek

PVC burkolatok

A nagy beruházások komoly logisztikát és hatékony partnereket kívánnak meg. A sikerben az sem lehet mellékes, hogy milyen anyagokkal, megoldásokkal érik el. Az építőipari vállalkozások tervek alapján dolgoznak, de a kivitelezés minősége a felhasznált anyagoktól is függ.

A közületi szférában nagy az árverseny, a projekt PVC burkolatok ezt a szegmenst célozzák meg. Minőségük nem tér el a dizájn PVC burkolatoktól, de kiszerelésük, mintázatuk, fényvisszaverő képességük a nagyobb terek burkolására teszi alkalmassá őket. A speciális funkcióval ellátott típusok az egyedi és “nagy üzemi” igényeket is kielégítik.

PVC burkolatok

Linóleum burkolatok

Lakóparkok, irodaházak építésekor mindig alapvető, hogy pontosan ismerjék milyen célra, milyen végfelhasználásra készülnek az épületek. Egy jól időzített projekt esetén a kivitelezés közben már ismertek a végfelhasználói igények, ezért egyszerűen fel lehet készülni azok kivitelezésére is.

A beltér igényes és környezetbarát kialakításban nagy segítséget jelenthetnek a különféle linóleum burkolatok. Tapasztalatunk szerint mind a privát, mind a kis irodai felhasználók értékelik a linóleum opciókat a burkolatok kiválasztásánál. A meleget árasztó burkolatot sokan előnyben részesítik a rideg kövekkel szemben.

Linóleum burkolatok

Kérje helyszíni konzultációnkat!