Rendezett belső terek

szennyfogók és professzionális burkolatok épületek szépítésre és karbantartásra

Szennyfogó rendszerek

A nagy forgalmú épületek velejárója, hogy nagy a takarítási és karbantartási igénye. Főleg a bejárat közeli, a közlekedő és közösségi helyiségekben fordulnak meg sokan, ami nagy terhelést jelent a karbantartóknak. Nem kevésbé a padló burkolatoknak.

A nagy kopásállóságú burkolatok is kopnak, és nedves-sáros szennyeződésekkel még csúszhatnak is. Tehát a probléma megszüntetése biztonságos terek létrehozásával is együtt jár. Egy ideális szennyfogó rendszer kiváló eredménnyel akadályozza meg mind a szilárd, mind a nedves szennyeződések bejutását.

Szennyfogó rendszerek

Padlószőnyeg burkolatok

A szőnyegek varázsa mindenkire hat. Sokkal komfortosabb érzést biztosít, mint bármely más meleg- vagy hidegburkolat. A kereskedelmi vállalatok nagy számban alkalmaznak irodai dolgozókat is, aki a működéshez szükséges háttér feladatokat végzik. A munkájuk legalább annyira fontos, mint a bolti eladóké vagy raktárban dolgozó targoncakezelőé.

Irodai környezetben a legbarátságosabb megoldás a padlószőnyeg. A rendszeres takarítása nem különbözik a népszerű közületi PVC vagy linóleum burkolatokétól, ráadásul ez is antisztatikus, bakteriosztatikus, de leginkább zajszűrő hatása miatt szeretik.

Padlószőnyegek

PVC burkolatok

A melegburkolatok, így a PVC is kellemesebbé tudja tenni a mindennapokat. Míg a beton, a kő, a márvány meglehetősen hideg, rideg érzetet kelt, nem mellesleg járás közben sokkal jobban terheli az üléshez szokott térd- és csípőízületeket, addig a meleg burkolatok rugalmasságukkal, hő- és hangszigetelő hatásukkal komfortosabbá tudják varázsolni a munkanapokat.

Az épület különféle ipari részeiben, mint például az üzemi konyha, az elektromos és szerver helyiségek, a karbantartó helyiségek pedig megbízható platformot biztosíthatnak speciális típusaik, ezért a munka- és eszközvédelmi alkalmazásokra is gazdaságos megoldást jelentenek.

PVC burkolatok

Ipari burkolatok

Sok olyan elzárt hely létezik egy épületben, amit kizárólag a személyzet és karbantartók látogathatnak. Általánosságban ezek már azok az ipari területek, amik a létesítmény működtetéshez szükségesek. Ezeken a területeken fokozottan kell ügyelni a megfelelő burkolatokra, padlójelölésekre és egyéb kiegészítőkre, mivel itt főleg pakolással, szereléssel kapcsolatos fizikai munkát végeznek.

Természetesen fontos a burkolatok csúszásmentesítése közösségi terekben, a lépcsőkön, de a mélygarázsban leparkolt autókból kiszállók számára is fontos, hogy a lift előtt ne csússzon a kő az esős évszakokban.

 
Ipari burkolatok

Az élhetőbb kialakítású irodai és közösségi terek gyorsabban kiadhatók, a bérlők jobban ragaszkodnak hozzá.

Kérje helyszíni konzultációnkat!