Maximális kényeztetés a felejthetetlen élményhez

Nyújtson többet és növelje törzsvendégei számát!

Szennyfogó rendszerek

Alapvetően semelyik iparágban nem lehet kérdés, hogy szükséges-e szennyfogó rendszer a bejáratba, de a vendéglátásra kiváltképpen igaz. A kisméretű lábtörlő szőnyegek, meg a fém sárlehúzók ideje lejárt, nagy forgalmú bejáratokban nem működik, mert senki nem áll meg lábat törölni.

Ha a vendég nem töröl lábat, akkor azt egy jól tervezett szennyfogó rendszer végzi majd el. A zónaszemlélet és a több száz szennyfogó típus kielégítő választ ad a téli-nyári szennyeződéseknek és megóvja a belső burkolatait az idő előtti kopástól.

Szennyfogó rendszerek

Padlószőnyeg burkolatok

A szállodaipar és a vendéglátás egyik legfontosabb ütőkártyája a vendégek számának növelésére és megtartására maga az épület, a belterek kialakítása, a létesítmény saját stílusa. A fizető vendégek egységnyi költségért a lakályosabb szobát vagy hangulatosabb éttermet választják – azonos szolgáltatási szint mellett.

A szállodai szőnyegek számos formában, különleges képességekkel érhetők el az adott helyiségre optimalizálva. Míg a hálószobákba vastag, puha – akár egyedi mintázatú típusokat ajánlunk, addig konferencia termekbe flokkolt, folt- és víztaszító variációk állnak rendelkezésre.

Padlószőnyegek

Fali burkolatok

Amint belép egy vendég az épületünk ajtaján egy új közegbe kerül, amit tudatán kívül, de “lefényképez”, majd osztályozni fog. Ennek meghatározó szerepe lesz abban, hogy következő alkalommal visszatér-e vagy más egységet választ estére vagy vacsorára.

A jól kiválasztott fali burkolatok és fali dekorációk nagy mértékben befolyásolják a vendégek döntését, viszonyulását az adott szolgáltatóhoz. Az egyedi tapéták bármilyen kihívásnak eleget tudnak tenni, hiszen több fajta alapanyagra és bármekkora méretben készíthetők. A padlóval harmonizáló színek, minták ezáltal könnyen előállíthatók a falon is.

Fali burkolatok

Ipari burkolatok

Akármekkora is legyen egy szálloda vagy egy kávézó, egy vagy több konyha és kiszolgáló pult mindenhol megtalálható. Az ételek és italok készítésénél és kiszolgálásánál több veszélyforrást kell kikatatni a biztonságos és gazdaságos munkavégzéshez.

Az ipari padozat vagy munkaszőnyeg megvédi a dolgozókat az elcsúszástól, elvezetik a kiömlő folyadékokat, és megóvják a leeső tárgyakat. Mivel a legtöbb konyhai munkaszőnyeg rugalmas nitril-gumi keverékből készül, ezért ellenáll a kémiai hatásoknak és csökkenti a hosszas állómunka okozta fáradtságérzetet is.

Ipari burkolatok

 

Installációnk a Thermal Hotel Visegrádban

szállodai szőnyegek egyedileg választott mintával és színekkel

 

Szőnyeg installációk a Thermal Hotel Visegrádban | Futószőnyeg a wellness szinten.

Kérje helyszíni konzultációnkat!