padlószőnyeg burkolatok

Legyen eredeti, találja meg a beltereihez legjobban illő színeket és mintákat!

Ha nem találja, akkor gyártunk Önnek teljesen egyedit!

Tekercses padlószőnyegek

klasszikus és modern megoldások megszámlálhatatlan változatban

A szállodák, irodák és nem utolsó sorban a “vendégváró” helyiségek jellemző burkolata a padlószőnyeg. Az esztétika mellett a szőnyeg fontos szerepet játszik az otthonosság és a kényelem elérésében. A szőnyegek mind színben és mintában, mind szerkezetben optimalizálhatók az adott környezethez:

  • az irodai környezetben visszafogottabb, lágyabb színeket, és puha, de görgős székes használatot támogató szőnyegeket találunk
  • a szállodai környezet élénkebb színű, változatos mintázatú, vastagabb, komfortosabb kialakítású, lángbiztos szőnyeget igényel
  • a vendéglátói környezetbe könnyen takarítható, rendkívül ellenálló flokkolt típusok jelentik az optimális megoldást

A tekercses “kiszerelés” nagyobb felületek burkolásánál jelent előnyt, ahol az átlagosan 25 méteres tekercsek egyben fektethetőek.

Termékeink:

 
 
Tekercses padlószőnyegek online termékkatalógus

Moduláris padlószőnyeg

végtelen kombinációk

A csempe varázsa

A padlószőnyeg elegáns, szűri a helyiség zajait, ráadásul növeli a melegérzetet a kövekhez képest. A modularitás, azaz a gyárilag vágott szőnyeg-csempékből történő telepítés korlátlan lehetőségeket kínál kreatív tervezők számára, hogy megvalósítsák legvadabb álmaikat. Nem csak a különböző színeket, de a különböző méretű, formájú modulokat is lehet egymással kombinálni, ami lélegzetelállító beltereket eredményez.
 

Amikor meglódul a fantázia

A szőnyeg modulok több méretben és formában érhetők el, ezáltal különleges, elegáns geometriákban is fektethetők. Már önmagában a négyzet alakú, aszimmetrikus mintázatú modulok is egyedi megjelenést kölcsönöznek, ha egymáshoz eltérő irányban fektetik. A szabálytalan fektetés – jó érzékkel – pazar enteriőrt teremt. A moduláris szőnyegek is különböző anyagszerkezettel készülnek, ezért szinte bármilyen helyiségbe telepíthetők.

Termékeink:

 
 
 
Moduláris padlószőnyegek online termékkatalógus

Különleges elképzelése van?

Teljesen egyedi burkolatot készíttetne?

Semmi akadálya. A Cleartexnél több alapanyag típus közül választhatja ki a megfelelőt, majd az egyedileg megtervezett dizájnnal rövid határidőn belül elkészül a kívánt szőnyeg, amit precíz fektetéssel telepítünk.

Néhány egyedi megoldás online termékkatalógus

Egyedi színnel és grafikával készített padlószőnyeg

exkluzív megjelenés

A szállodai szobák, vendéglők, közösségi helyiségek mindig nyomot hagynak a vendégekben. Amikor döntést kell hozniuk, hogy hol költsék ismételten a pénzüket, hol töltsék idejüket, akkor az emlékeiket használják a döntés jogosságának igazolására. Az emberek ugyan azért a pénzért a “többet” vagy “jobbat” választják. A vonzó belterek és szolgáltatások mindig mély nyomot hagynak az emberben. Ezért célravezető “hatékony” burkolatot telepíteni.

Gyakorlatias megközelítés

A szőnyegek nyomtatási technológiája nagyban eltér a papír vagy fólia alapú nyomtatásokétól. A különbség a felbontásban, az úgynevezett pixel méretben és a színérzéklet eltérésében keresendő. A bolyhos felületen több irányból verődik vissza fény, így változó színérzékletet tapasztalhatunk eltérő szögekből nézve. A kívánt színek és minták legpontosabb visszaadása érdekében a gyártás előtt fogásmintát biztosítunk, amit az adott helyiségben lehet ellenőrizni.

Hogyan készül az egyedi szőnyeg?

Az előzetes tervek és a helyiségek felmérése után nyomtatási minta készül. Ez a folyamat – tapasztalataink szerint – a leghosszabb, mivel több változtatásra lehet számítani, míg elkészül a végleges változat. Az elfogadott minta alapján előkészítik a kiválasztott színtelen alapanyagot, majd a különböző részeljárásokkal rányomtatják a mintázatot.

És hogyan kerül telepítésre?

Az elkészült tekercseket értelemszerűen fektetési / vágási terv egészíti ki. A telepítés terülő mintánál azonos a kollekcióból választott tekercses szőnyegek fektetésével. Nem ismétlődő vagy nagy távolságban elhelyezkedő, nagy méretű grafikáknál rendkívül alapos fektetés szükséges. A telepítést ezért cégünk vagy minősített partnereink végzik a legtöbb esetben – a szükséges aljzatkezelési munkákkal együtt.

 

Kapcsolódó termékeink