Elegáns, egyedi burkolatok

ügyfélterekbe, irodákba, tárgyalókba

Szennyfogó rendszerek

A pénzügyi szférában az évszázadok alatt úgy alakult, hogy meglehetősen fontos a rendezett “külső”, amibe még ma, az internet korában is beletartozik a fiókok megjelenése. Ezért nem kevésbé jelentős pontja a banki bejáratoknak a megfelelő szennyfogó rendszer.

A kínálatunkban a felső prémium kategória is képviselői is helyet kaptak. Alumíniumsínes és moduláris megoldásaink egyre több hazai bank és biztosító bejáratát díszítik kívülről, míg a kollekcióból elérhető és egyedi grafikájú szennyfogó szőnyegek a bajáratok mögötti területeken, beltéren teljesítenek kifogástalan szolgálatot.

Szennyfogó rendszerek

Padlószőnyeg burkolatok

A valódi elegancia mércéje a kinézet és komfort harmóniája. A fizikai látvány nyújtotta kényeztetés és az érintkezés által kapott kellemes érzet határozza meg. Ha az egyik nincs összhangban a másikkal, akkor csak látványos vagy lakájos dologról beszélhetünk. Ezért nem lesz soha elegáns a kortárs dizájn-beton burkolat, sem pedig egy ergonómiai szőnyeg.

Az összhang a részletekben rejlik. A burkolat akkor elegáns, ha nem hideg, nem kopog, nem csúszik, és elvarázsol a látványa. A padlószőnyegek minden igényt kielégítenek, nem véletlenül szerették már a középkori uralkodók is ezt a burkolatot a lábuk alatt.

Padlószőnyegek

Linóleum burkolatok

A természetes burkolatok nagyobb hatással lehetnek az emberekre, mint a műanyagból készültek – főleg ha látványosak is. A márvány és egyéb kőburkolatok padlón elegáns, impozáns, de hideg hatást keltenek. Ráadásul nagyobb terekben felerősítik a zajokat, és felületük vizesen igen csúszóssá válhat.

A linóleum a kövekkel ellentétben rendkívül változatos megjelenést kölcsönöz a helyiségeknek: elegáns, vidám, modern vagy üzleties hangulatú tereket alapozhatnak meg – nem csak profi tervezők kezei által. A tökéletes megjelenéshez a bútorokat és a falakat is lehet linóleummal borítani, ami már komolyabb tapasztalatot igényel, de megvalósítható. 

Linóleum burkolatok

Fali burkolatok

A pénzintézetek belső és külső dekorációja kiemelt fontosságú, hiszen a vállalat iránti bizalmat modern, megnyerő külső és egységesített megjelenés nélkül nehéz elérni. A dolgozók a belső irodai szobák, folyosók, míg az ügyfelek és látogatók a fogadó termek, kiszolgáló helyiségek alapján értékelik a vizuális megjelenést.

Az óriási méretű kollekcióból választható tapéták, poszterek mellett a legkülönlegesebb egyedi burkoló- és dekorációs megoldásokkal lehet színesíteni és egységesíteni a tereket. Készülhetnek irodákba írható-törölhető fali tapéták, nyílászárókra árnyékoló filmtapéták, mellékhelyiségekbe vizes tapéták – mind egyedi nyomtatással.

Fali burkolatok

Az ideális megvalósításhoz sok eredeti ötletre van szükség. Az ötletek egyedi burkolatokkal lesznek teljesek.

Kérje helyszíni konzultációnkat!