Meghívó

épületbejáratokhoz telepített szennyfogó burkolat rendszerek
szakszerű tervezése, kivitelezése és karbantartása

a Cleartex Kft. gyárlátogatással egybekötött szakmai napja

A legtöbben bele sem gondolnak, milyen nagy szerepe van az épületek bejáratainál telepített szennyfogó burkolatoknak a létesítmények tisztaságvédelmében. Különösen igaz ez a nagy forgalmú épületekre, ahol a szennyfogó burkolatoknak naponta akár több száz cipőtalpról, kerekesszék, bőrönd, bevásárlókocsi, stb. kerékről kell eltávolítani a koszt, sarat, egyéb szennyezőanyagokat és kórokozókat.

Megfelelően kiválasztott, tervezett és kivitelezett alumíniumsínes, műanyag, vagy textil alapanyagú szennyfogó rendszerek alkalmazásával számottevően csökkenthetők a takarítási költségek, kevesebb lesz a takarításra fordított energia, a felhasznált tisztítószerek mennyisége és a szennyvíz kibocsájtás, valamint növekszik a padlóburkolatok élettartama.

Cégünk, a 100%-ban magyar tulajdonú Cleartex Kft. közel 30 éve tervez, gyárt és telepít szennyfogó rendszereket, melynek folyamataiba szeretnénk most új gyártóbázisunkon beavatni önöket. A szakmai előadások tartására felkértünk építész tervező, kivitelező és létesítményüzemeltető szakembereket, akik megosztják tapasztalataikat önökkel.

Rendezvényen elsajátíthatják a zónaszemléletet, amely alkalmazásával az épület adottságait és funkcióját figyelembe véve tervezhetők hatékony szennyfogó burkolat rendszerek, amelyek a rajtuk megtett pár lépés alatt a szennyeződések akár 96%-át képesek megkötni.

A TERVEZETT PROGRAM:

  • Épülethez illeszkedő szennyfogó burkolatok tervezési szempontjai. A zónaszemlélet alkalmazása kültéri, köztes zónás és beltéri szennyfogó burkolatok esetén, a hatékonyság maximalizálása érdekében.
  • Bemutatjuk az új fejlesztésű, szabadalmi védjegyoltalomra benyújtott AluTileMat® moduláris alumínium bejárati szőnyeg rendszerünket.
  • Kávészünet
  • A szennyfogók telepítésének gyakorlata egy kivitelező tapasztalatai.
  • Az időszakos karbantartás és takarítás mesterfogásai, és sajátosságai.
  • A bejárathoz telepített szennyfogó burkolatok megtérülése az üzemeltető szempontjából.
  • Ebéd
  • Gyárlátogatás, melynek keretében megtekinthetik, hogyan készülnek szennyfogó megoldásaink.

INFORMÁCIÓK:

Időpont: 2022. október 21. péntek 9:00 – 14:00

Helyszín: Törökbálint, Hosszúrét u. 3. (Cleartex Kft.)

Megközelítés: A helyszín autóval, vagy budapesti a Széll Kálmán térről induló,  a Déli Pályaudvart is érintő BKK 140-es busszal közvetlenül elérhető.

Részvétel: Ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

Kérjük, töltse ki az alábbi regisztrációs adatlapot!

 

Regisztráció

    Hírlevél feliratkozás IgenNem