1–12 termék, összesen 76 db

A PVC burkolatok a legnépszerűbb közületi melegburkolatok, de manapság már otthonokban is megjelennek és talán egyszer majd felváltják a laminált burkolatokat. Előnyük, hogy gyakorlatilag minden természetes burkoló anyagot hitelesen utánoznak – azok kevésbé előnyös tulajdonságaik nélkül. A fa mintázatú nem recseg, a beton utánzat nem kopog, a fémutánzat nem korrodál, a textil utánzat nem szakad, viszont mindegyikkel életet lehet vinni a legkomorabb terekbe is.

A millió típust és kiszerelést két alapvető részre lehet bontani. A homogén és a heterogén, azaz több rétegből készülő típusok. Az előbbi kinézete a gyártástechnológiai trükkökből adódik, míg a több rétegűek nyomtatással és a strukturált felület ráhelyezésével készülnek. A homogén típusok ezáltal a színekkel, apró mintákkal és a színárnyalatok kombinációval alakítják a belterek hangulatát, míg a heterogén típusok megdöbbentő mintákkal, változatos moduláris formákkal és egyedi geometriai dizájnokkal gazdagítják a teret.

Speciális változatok az ipari, illetve nagy terhelésű használatot is biztosítják. Az akusztikus típusok a zajszűrést is szolgálják, a csúszásmentes típusok a balesetek megelőzésében segítenek, míg a gépekre veszélyes elektrosztatikus sokk ellen a tisztatéri és vezetőképes „ESD” típusok használhatók. A PVC tulajdonsága, hogy bakterio- és fungisztatikus, de gyártanak kifejezetten olyan antimikrobiális típust, ami nano-ezüst technológia alkalmazásával tartja távol a kórokozókat.

A PVC-k is több kiszerelésben és felszereltségben érhetők el. A projekt PVC-k általában tekercses kivitelben, míg a dizájn PVC-k tekercses, moduláris, klikk-rögzítésű, illetve hangszigetelt formában rendelhetők.