1–12 termék, összesen 78 db

A PVC burkolatok a legnépszerűbb közületi melegburkolatok, de manapság már otthonokban is megjelennek és talán egyszer majd felváltják a laminált burkolatokat. Előnyük, hogy gyakorlatilag minden természetes burkoló anyagot hitelesen utánoznak – azok kevésbé előnyös tulajdonságaik nélkül. A fa mintázatú nem recseg, a beton utánzat nem kopog, a fémutánzat nem korrodál, a textil utánzat nem szakad, viszont mindegyikkel életet lehet vinni a legkomorabb terekbe is.

A millió típust és kiszerelést két alapvető részre lehet bontani. A homogén és a heterogén, azaz több rétegből készülő típusok. Az előbbi kinézete a gyártástechnológiai trükkökből adódik, míg a több rétegűek nyomtatással és a strukturált felület ráhelyezésével készülnek. A homogén típusok ezáltal a színekkel, apró mintákkal és a színárnyalatok kombinációval alakítják a belterek hangulatát, míg a heterogén típusok megdöbbentő mintákkal, változatos moduláris formákkal és egyedi geometriai dizájnokkal gazdagítják a teret.

Speciális változatok az ipari, illetve nagy terhelésű használatot is biztosítják. Az akusztikus típusok a zajszűrést is szolgálják, a csúszásmentes típusok a balesetek megelőzésében segítenek, míg a gépekre veszélyes elektrosztatikus sokk ellen a tisztatéri és vezetőképes “ESD” típusok használhatók. A PVC tulajdonsága, hogy bakterio- és fungisztatikus, de gyártanak kifejezetten olyan antimikrobiális típust, ami nano-ezüst technológia alkalmazásával tartja távol a kórokozókat.

A PVC-k is több kiszerelésben és felszereltségben érhetők el. A projekt PVC-k általában tekercses kivitelben, míg a dizájn PVC-k tekercses, moduláris, klikk-rögzítésű, illetve hangszigetelt formában rendelhetők.

 

 

KLIKK RÖGZÍTÉSŰ, MODULÁRIS PVC BURKOLAT

Allura Click klikk rögzítésű, moduláris PVC burkolat

MODULÁRIS HETEROGÉN PVC BURKOLAT

Forbo Allura Abstract PVC burkolat

SZABAD FEKTETÉSŰ PVC BURKOLAT

Forbo Enduro LVT moduláris burkolat