HomeCLEARTEX HÍRLEVELEKSzennyfogó szőnyeggel a szállodai tisztaságért

Abban, hogy a vendégek hogy érzik magukat egy szállodában, hotelben, nagyon nagy szerepet játszik nem csak a kényelmes szoba, hanem az egész épület tisztasága is. Már érkezéskor is az első benyomást az határozza meg, hogy a recepció környékén mennyire van tisztaság és rend, ezért érdemes mindent megtenni annak érdekében, hogy a vendégeket a megfelelő körülmények között fogadhassuk. Ebben nyújtanak nagy segítséget a Cleartex szennyfogó szőnyegek.

A szennyfogó szőnyegek lényege, hogy a sár, a por ne jusson az épület belsejébe. Ezek a termékek a megelőzésben segítenek, így sokkal ritkábban lesz szükség takarításra. Bizonyéra mindenki felfigyelt már arra, hogy télen milyen könnyű a cipőtalppal bevinni a síkosságmentesítéshez használt útszóró sót, amit aztán egy szempillantás alatt széthordanak az emberek.

Amennyiben szeretné kihasználni szállodájában is a Cleartex szennyfogó szőnyegek előnyeit, forduljon hozzánk bizalommal! Termékeink használatával vendégeit mindig tiszta, rendezett körülmények fogadhatja!

0 thoughts on “Szennyfogó szőnyeggel a szállodai tisztaságért

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

*

*

Telefon:+36 23 887 400
E-mail:cleartex@cleartex.hu
Elérhetőségek
Kérjen tőlünk árajánlatot!

Válasszon árajánlatkérő űrlapjaink közül!

Töltse azt ki, majd kattintson a Kérem az árajánlatot! gombra. Kollégáink munkanapokon 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.