Ami megalapozza az irodaházak tisztaságát is: a szennyfogó

Egy olyan épületben, ahol sokan jönnek-mennek, nem egyszerű feladat a tisztaság megőrzése, illetve a takarítás. Ilyenek az irodaházak is: főként télen és a saras időszakban vehető észre, hogy ez emberek mennyi szennyeződést hordanak be a cipőjükkel, amit nehéz is feltakarítani, ráadásul egy-két óra múlva nyoma sincs a tisztaságnak. Az ilyen problémákat azonban sokkal könnyebb megelőzni, mint elhárítani, mégpedig a megfelelő szennyfogók alkalmazásával.

A szennyfogó célja, hogy megakadályozza a kosz bejutását az épület belsejébe. Így nem csak a takarítási feladatokat könnyítjük meg, hanem sokkal szebbé is varázsoljuk az irodaházat. Elég, ha csak arra gondolunk, hogy télen a nagy mennyiségben behordott útszóró sótól milyen nehéz megszabadulni és mennyire csúnyán mutat, de a sáros lábnyomok sem dobják fel a látványt. A szennyfogó rendszer ezek ellen nyújt hatékony megoldást!

Amennyiben irodaházba keres szennyfogót, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal, munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére!