Mit kell tudni a melegburkolatról? Építkezés, felújítás, lakberendezés?

Felújítások, építkezések, lakberendezés alkalmával gyakran hallhatnak az emberek a melegburkolatokról. Mivel sokan először találkoznak a kifejezéssel, nem igazán tudják megfogalmazni, hogy ez mit is takar. Amennyiben Ön irodafelújítás vagy telephely építés előtt áll, és szeretne bővebb információkat megtudni a melegburkolatokról, itt a lehetőség, hogy tájékozódjon a legfontosabb tudnivalókról!

A melegburkolatok az olyan hidegburkolatokhoz képest, mint például a csempe vagy a természetes kövek, sokkal jobban szigetelnek. Melegburkolatnak számítanak többek között a padlószőnyegek, PVC burkolatok vagy a linóleumok. Gyártásukhoz jóval rugalmasabb, nem rideg anyagokat használnak fel. Gyakran jellemző még ezekre a rostos szerkezet, amiben a levegőrészecskék meg tudnak bújni.

Általában kétféle típusú melegburkolattal találkozhatnak az emberek: mesterségessel és természetessel. Az, hogy végül a vásárlók melyiket választják, főként a körülményektől és az igényektől függ. Például a linóleum a természetes típusok közé sorolható, viszont igényli a rendszeres törődést, ezzel szemben a PVC burkolatok szintetikus anyagból kerülnek legyártásra, emiatt pedig gondozásmentesek.

Az ügyfelek gyakran teszik fel a kérdést, hogy mikor lehet szükség ezekre a burkolatokra? A szakemberek olyan projektekkel kapcsolatban szokták ajánlani, ahol fontos a gyors kivitelezhetőség. Bármelyik melegburkolatot is választja, rövid időn belül lerakható, és praktikus, ugyanakkor barátságos hatást kelt.

Nálunk többféle melegburkolat közül is válogathat! E téren színvonalas, minőségi alapanyagokat biztosítunk ügyfeleinknek, amik hosszú távon ki fogják szolgálni az adott létesítményt.

Számtalan különleges formát ajánlunk a figyelmébe:

  • Tekercses
  • Modul (50×50 cm)
  • Modul (100×100 cm)
  • LVT
  • Click-es
  • Puzzle
  • Loose-lay

Ismerkedjen meg az általunk kínált lehetőségekkel, és bátran engedje el fantáziáját, mi igyekszünk minden igényhez igazodni! Amennyiben kérdései lennének a melegburkolatokkal vagy szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink egyikén, szakértő kollégáink készséggel állnak az Ön rendelkezésére!