Hygi Step Fertőtlenítő tálca rendszer a kórokozók elleni védelem hatékony eszköze

A szennyeződéseket, a port, és a rajta vagy benne megtelepedő káros baktériumokat, vírusokat, gombákat, a bejáratokon keresztül visszük be az épületekbe.

Ez ellen ajánljuk a Hygi Step -fertőtlenítő tálca rendszert.

Nézze meg kisfilmünket!


 

A fertőtlenítő tálcák 6 mm vastagságú polipropilén anyagúak. Mélységük 24 mm amelyekben 14 mm vastagságú, rugalmas, kuszált szálas PVC betét van elhelyezve. A fertőtlenítő folyadék ezen keresztül lép érintkezésbe a cipőtalpakkal.

Annak érdekében, hogy a fertőtlenítőszer ne a sáros, poros cipőtalpakkal érintkezzen – csökkentve annak hatékonyságát-, a fertőtlenítő tálca elé kaparószálas Collect szennyfogó elhelyezését ajánlom. A fertőtlenítő tálca után pedig az igénybevételtől függően Cleartex Hudson, vagy Classic szőnyeget javaslok, hogy felitassa a nedvességet a cipőkről és ne hordják szét azt a padozaton.

 

Fertőtlenítő tálcáinkat háromféle standard méretben, 3 cm-es vastagságban ajánljuk:

80×60 cm | 90×80 cm | 120×50 cm
Anyaguk vegyszerálló polipropilén.
Egyedi méretekben is rendelhető.
A botlások elkerülésének érdekében rámpával is kérhető.

A tálcába 14 mm vastagságú, kuszáltszálas szennyfogót helyezünk. A fertőtlenítő folyadékot is eddig a szintig töltjük fel. A rugalmas szőnyeg a rálépő cipőtalp alatt pontosan annyira süllyed be, hogy a fertőtlenítő folyadék kellően ki tudja fejteni a hatását.
Igény esetén a megfelelő fertőtlenítő folyadékot is biztosítjuk.

 

A tálcákat érdemes rendszerben alkalmazni, ami három részből áll:

1. Erős kaparószálakból álló Cleartex Collect szennyfogó végzi el a lábbelik előzetes fizikai tisztítását. Ez szükséges előfeltétele annak, hogy a fertőtlenítő hatás érvénye-süljön.

2. Fertőtlenítő tálca

3. Nagy tárolóképességű Cleartex Classic szennyfogó szívja fel a nedvességet. A cipőtalpak leszárítása fontos, hogy a folyadékot ne hordják szét a padozaton. Ezzel csökkenthető a takarítási igény és megelőzhető a csúszásveszély.