Benne voltunk a TV-ben RTL Életmódmagazin | Cleartex szennyfogás és fertőtlenítés

Szakértő munkatársainkkal és az Accell Hunland ügyvezetőjével az „ELEKTROMOS KERÉKPÁRGYÁR” szennyfogás- és fertőtlenítés-projekt keretein belül arról beszélgettünk, hogyan kell megóvni a dolgozóink egészségét, hogyan kell biztosítani a folyamatos munkavégzéshez A MEGFELELŐ SZENNYFOGÁST ÉS FERTŐTLENÍTÉST.

Az felvétel 2020.07.18-án került adásba.

Részletek:

Vass Attila az Accell Hunland Kft. ügyvezetője, arról beszél, hogy a gyár 500 dolgozójának a védelme mennyire kiemelt feladat volt és lesz egy járvány alatti és utáni időszakban.
Kiemeli, hogy a keresztbe fertőzés elkerülése érdekében a főbejáratot ellátták Cleartex Hygi Step fertőtlenítőtálca-rendszerrel. Nagyon fontosnak tartja, hogy a bejáratokban megfelelő Alutrend szennyfogók legyenek, melyek takarítási költségei alacsonyabbak a hagyományos bérlábtörlőknél, illetve hosszú távon megóvják a burkolatok minőségét azzal, hogy azokat nem kell olyan gyakran takarítani.

Arató Péter marketingvezető elmondja, miért fontos az a szemléletváltás, ami megmutatja, hogy ha már a COVID19 miatt megtanultunk kezet mosni, itt az ideje megtanulnunk lábat törölni.
Tisztaságvédelmi Tanulmányunkban olyan kérdésekre keressük a válaszokat, mint:
• Hogyan kell felkészülni a COVID 19 okozta és a jövőben várható higiéniás problémákra?
• Hogyan védhetem meg a munkatársaim és a vendégeim egészségét?
• Hogyan tehetjük láthatóvá és fenntarthatóvá a higiénikus környezetet?
• Hogyan teremthető meg a kollégák és az üzleti partnerek bizalma?
• Hogyan lehet mindezt egy professzionális, automatizált technológiával megvalósítani?

Murányi Attila tisztaságvédelmi szakértő részletesen, közérthető nyelven mondja el, hogy mire jó és hogyan kell alkalmazni a Cleartex Hygi Step fertőtlenítőtálca-rendszert.
Beszél arról, miért kiemelten fontos, hogy 3 ZÓNÁBAN alkalmazzuk a Cleartex szennyfogóit.
Választ ad arra a kérdésre, hogyan mi a különbség a bérlábtörlő és a Cleartex szennyfogói között. Továbbá, hogyan kell kialakítani a belépési zónákat, és mekkora ezek szennyeződésmegtartó ereje.