Cushion Ease Solid ESD elleni, moduláris munkaszőnyeg
Cushion Ease Solid ESD elleni, moduláris munkaszőnyeg elektronikai környezetben

A Cushion Ease Solid ESD elleni munkaszőnyegről:

 • 100% természetes gumi
 • Száraz ipari területre, ESD ellen védett környezetbe
 • 19 mm vastag, 13,6 kg/m2 tömegű
 • Kavicsos mintázatú felülete R9 csúszásmentességet garantál (DIN51130, BG-rule BGR181)
 • Sztatikus disszipatív, mért ellenállás Rg / Rp = 106-109 Ω
 • Fekete színű modul és fekete vagy sárga rámpák
 • 91×91 cm modul (NT-558) 91 cm fiú csatlakozós oldalrámpa (NT-551-91M), 91 cm lány csatlakozós oldalrámpa (NT-551-91F), 152 cm fiú csatlakozós oldalrámpa (NT-551-152M)
 • Nagy gyalogos és polcos kocsi forgalomra
 • Könnyen, egyszerűen takarítható
 • Szilikon mentes 

 

Árakat szeretne? Teljesítmény igazolásra, további technikai információra van szüksége?

Keresse kollégáinkat telefonon vagy írjon e-mailt! Az e-mail küldéshez kattintson a képre!

 

Hegedűs Zoltán értékesítési szaktanácsadó
HEGEDŰS ZOLTÁN
Mohácsi Judit kiemelt parterkapcsolati menedzser
MOHÁCSI JUDIT
Kollár Anita értékesítési szaktanácsadó
KOLLÁR ANITA
Arrow
Arrow
kiemelt partnerkapcsolati menedzser, szennyfogó rendszer specialista, melegburkolat és tapéta szaktanácsadó mohacsi.judit@cleartex.hu | +36 30 458 2828 fókusz terület: szennyfogók, melegburkolatok, falburkolatok, projekt értékesítés,

Leírás

A Cushion-Ease Solid ESD munkaszőnyeg és padozat egy nagy terhelhetőségű, száraz ipari, ESD ellen védett környezetbe fejlesztett moduláris szőnyeg megoldás.

 

100%-ban természetes gumi alapú, zárt szerkezetű, sztatikus disszipatív kialakítású, így az általános fáradtságcsökkentő és csúszásmentesítő hatások mellett rendelkezik ESD, azaz a töltésszétválás okozta elektrosztatikus kisülések elleni védelemmel. Kavicsmintás felülete R9-es besorolású, ezért képes megelőzni az elcsúszásból kialakuló baleseteket. Az opcionálisan választható színes rámpája megelőzi az elbotlásból eredő baleseteket. Iparágtól függetlenül használható száraz területeken, ahol drága elektromos berendezések, számítógéppel vezérelt eszközök, szerverek között történik a munkavégzés vagy elektrosztatikailag érzékeny a munkadarab. A szőnyeg mérsékelten ellenáll az ipari szennyeződéseknek, egyszerűen tisztítható és karbantartható.

 

A Cushion-Ease szőnyegcsalád természetes gumi alapú típusa is a nagy teljesítményű, több műszakos munkaszőnyeg osztályába tartozik. A 19 mm vastag szőnyeg kiemelkedő ergonómia hatású: kíméli az ízületeket és a gerincoszlopot, komfortos állófelületet biztosít a hosszas munkavégzéshez. A kavicsszerű mintázat csúszásmentes felületet, stabil állópozíciót és könnyű elfordulást biztosít a rajta dolgozóknak. A szőnyeg 91×91 cm-es modulokból áll, így könnyen kialakítható belőle munkaszőnyeg, futószőnyeg, vagy faltól-falig padozat. A modulok fiú-lány kapcsolókkal biztonságosan illeszthetők össze, és bármikor bonthatóak maradnak. A szőnyegcsalád összes tagja, így a Cushion-Ease ESD szőnyeg is rendelkeznek rámpa tartozékkal és a különböző típusok (nitril gumi, lyukacsos, tűzálló, GSII) keverten is telepíthetők. A szőnyeg biztonságos használatához számos földelési tartozék áll rendelkezésre. A szőnyeghez, a munkapadhoz és a dolgozóhoz kapcsolható földelők megakadályozzák, hogy a munkatér teljes területén töltésszétválódás, illetve elektrosztatikus kisülés, azaz ESD alakuljon ki.

 

Felhasználási területek

 • száraz ipari és fejlesztői területek, ahol nagy értékű elektromos és digitális berendezéseken végzik a munkát vagy elektrosztatikailag érzékeny munkadarabokkal dolgoznak
 • elektronika, informatika, gépipar, fémipar, tervezés, fejlesztés, járműipar, csomagolás
 • ESD elleni tartozékokkal használandó

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Cushion Ease Solid ESD elleni, moduláris munkaszőnyeg” értékelése elsőként

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Telefon:+36 23 887 400
E-mail:cleartex@cleartex.hu
Elérhetőségek
Kérjen tőlünk árajánlatot!

Válasszon árajánlatkérő űrlapjaink közül!

Töltse azt ki, majd kattintson a Kérem az árajánlatot! gombra. Kollégáink munkanapokon 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.