A padlószőnyegek számos formában készülnek a legsokoldalúbb felhasználásra. A melegburkolatok legkomfortosabb típusai a szőnyegek. Meleg érzetet biztosítanak, csökkentik a lépészajt és puha járófelületet biztosítanak. Bármilyen térben otthonosabb hangulatot teremtenek, modern és klasszikus mintavilágukkal karakteres megjelenést biztosítanak.

 

Típusaik felhasználhatók kisebb és nagyobb terek egybefüggő vagy más burkolatokkal kevert formában. A modern megvalósítások a különböző szövésfajtájú, különböző modul formájú és mintázatú típusokat is szívesen keverik, de az egyszínű, az absztrakt vagy terülőmintás változatok is nagyon népszerűek.

 

A tekercses padlószőnyegek kollekcióból, választható színű mintakollekcióból választhatók, vagy teljesen egyedi grafikával és méretben készíthetők. A moduláris kiszerelésű változatok kollekcióból választhatók – típustól függően több méretben is.

 

Telefon:+36 23 887 400
E-mail:cleartex@cleartex.hu
Elérhetőségek
Kérjen tőlünk árajánlatot!

Válasszon árajánlatkérő űrlapjaink közül!

Töltse azt ki, majd kattintson a Kérem az árajánlatot! gombra. Kollégáink munkanapokon 24 órán belül felveszik Önnel a kapcsolatot.